شهرداری منطقه دو رشت
1400/09/29 جلسه کارگروه ساماندهی پیاده راه فرهنگی با حضور رییس شورا و شهردار رشت برگزار شد
جلسه کارگروه ساماندهی پیاده راه فرهنگی با حضور رییس شورا و شهردار رشت برگزار شد

جلسه ساماندهی پیاده راه فرهنگی یکشنبه 28 آذر ماه 1400 با حضور محمد حسین واثق کارگرنیا رئیس شورا و سید امیر حسین علوی شهردار رشت در منطقه دو شهرداری برگزار گردید.

 

محمد حسین واثق کارگرنیا در جلسه ساماندهی پیاده راه فرهنگی رشت، با اشاره به اینکه ساختمان ساعت شهرداری در تمام دنیا به نام رشت شناخته شده است، اظهار کرد: از این ساختمان در زمان روز و شب دو چهره متفاوت مشاهده می شود که متاسفانه چهره روز از این ساختمان بسیار نامناسب و نیازمند اصلاح و مرمت است و باید با انجام رنگ آمیزیها و سایر اقدامات، این مشکل برطرف شود.

 

رئیس شورای اسلامی شهر رشت به نامناسب بودن وضعیت روشنایی پیاده راه فرهنگی رشت اشاره کرد و گفت: از ابتدای ایجاد پیاده راه فرهنگی رشت وضعیت روشنایی در این محدوده به خوبی تعبیه نشد و علیرغم اصلاحات و پروژکتورهایی که نصب شد، باز هم این مشکل برطرف نشده است.

 

کارگرنیا با بیان اینکه در پیاده راه فرهنگی رشت نیازمند ارتفاع نور بالا هستیم، افزود: زمانی که تیرهای برق در پیاده راه نصب شد، قرار بود گیاهانی در پای این تیرها کاشته شده تا تیرهای فلزی پوشش گیاهی داده شوند اما پس از آن بنا به دلایلی این اقدام مشاهده نشد و تیرهای برق در نهایت با رنگ سبز پوشش داده شد.

 

وی با اشاره به درختان نخل سر به فلک کشیده در پیاده راه فرهنگی رشت بیان کرد: وقتی ساختمان شهرداری رشت به عنوان نماد این شهر شناخته می شود، باید اقلیم مناسب رشت نیز در پیاده راه به نمایش گذاشته شود اما وجود نخل های سر به فلک کشیده هیچ تناسبی با اقلیم این شهر ندارد و به واسطه ارتفاع بسیار بلند این درختان، منظر خوبی در این قسمت از شهر مشاهده نمی شود.

 

رئیس شورای اسلامی شهر رشت به حضور دستفروشان در نقاط مختلف رشت اشاره کرد و گفت: در دوران فعالیت شورای چهارم رشت، دستفروشان تا حدودی ساماندهی شده بودند و اجازه بساط پهن کردن در مقابل ساختمان ساعت را نداشتند اما در شرایط فعلی شاهد حضور گسترده آنان در تمام نقاط خیابان اعلم الهدی هستیم.

 

کارگرنیا با تاکید به اینکه ساماندهی دستفروشان از ماموریت های اصلی شهرداری است، تصریح کرد: باید اجرائیات شهرداری رشت با حضور ماموران نیروی انتظامی مجددا راه اندازی شود و وقتی در چنین مباحثی حضور مامور نیروی انتظامی با پرسنل شهرداری همراه باشد از بروز بسیاری از درگیریها جلوگیری می شود و می توانیم از این بابت با فرمانده انتظامی گیلان صحبت کنیم.

 

سید امیر حسین علوی شهردار رشت نیز در این جلسه اظهار داشت: ساماندهی و رفع نواقص و کمبودهای پیاده راه فرهنگی از اولویت‌‌هایی محسوب می‌شود که مجموعه مدیریت شهری ناگزیر به اجرا و تعیین تکلیف آن است.

 

علوی بر لزوم اولویت‌بندی کارها، مشخص شدن وظایف و تکالیف هر بخش، برآورد منابع مالی مورد نیاز و تعیین مدت زمانی برای اجرای پروژه ساماندهی پیاده راه فرهنگی رشت تاکید کرد و افزود: اگر هر کدام از بخشهای ذیربط شهرداری به وظیفه خود عمل کنند، می‌توانیم در کوتاهترین زمان ممکن نتایج حاصله از این پروژه را شاهد باشیم.

 

شهردار رشت با بیان اینکه بخشی از پروژه‌های ساماندهی پیاده راه فرهنگی مربوط به اصلاح بخش کف‌ پوش، مبلمان، کیوسکهای اطلاع‌ رسانی، نورپرداری و فضای سبز است، تصریح کرد: از مدیران و دستگاههای زیر مجموعه شهرداری رشت انتظار داریم نحوه انجام بهسازیها، جانمایی‌ها و برآورد منابع مورد نیاز برای پروژه ساماندهی پیاده راه فرهنگی با کمترین اعتبارات ممکن حداکثر تا 15 روز آینده تدوین و ارائه نمایند.

 

وی بررسی مجدد و بازپیرایی در نحوه اجرای فضای سبز پیاده راه فرهنگی شهر رشت را از سازمان سیما، منظر و فضای سبز خواستار شد و ادامه داد: پروژه‌های ساماندهی پیاده راه باید به گونه‌ای عملیاتی شود که مردم تغییر را احساس کنند.

 

علوی ترمیم و مرمت ساختمان‌ ساعت میدان شهدای ذهاب را از دیگر اولویتهای شهرداری رشت اعلام کرد و گفت: شهرداری رشت منابع این کار را هر طور که شده تامین می‌ نماید اما انتظار دارد پیمانکاری که برای پروژه مرمت انتخاب می‌شود از تخصص لازم و توان اجرای کار برخوردار باشد.

 

شهردار رشت از انتخاب یک تیم برای ساماندهی و نگهداری از پروژه‌های آب نمای سطح شهر از جمله آب نمای میدان شهدای ذهاب خبر داد و اضافه کرد: با توجه به اینکه ایام تعطیلات نوروز را در پیش داریم، اقدامات این حوزه باید تسریع پیدا کند.

 

علوی ارائه بسته تشویقی و بسته سرمایه‌ گذاری توسط سازمان سیما، منظر و فضای سبز برای طراحی جداره و ساماندهی تابلوهای پیاده راه فرهنگی را در 10 روز آینده خواستار شد و بیان داشت: در مورد خیابان اقتصاد هم باید پیگیریهای لازم جهت بازگشایی و اتصال آن هر چه سریعتر انجام شود.

 

وی با تاکید بر اینکه تهیه یک جدول رویداد برای ساماندهی پیاده راه فرهنگی از ضروریات اساسی این پروژه است، عنوان کرد: سازه‌های نمایشگاهی فعلی دیگر جوابگوی فضای شهر رشت و نیازهای آن نیست، بلکه باید قبل از برپایی هر نمایشگاهی در پیاده راه فرهنگی ضمن ایجاد سازه‌های اصولی و درست امکانات اولیه هم در آن لحاظ شود.

 

شهردار رشت ضمن تاکید بر لزوم ساماندهی دستفروشان پیاده راه فرهنگی اذعان کرد: برای انجام این کار به یک عزم جمعی و مشارکت سایر نهادهای متولی اعم از انتظامی و قضایی با شهرداری رشت نیاز داریم.

 

یوسف یزدانی مدیر منطقه دو شهرداری رشت در جلسه کارگروه ساماندهی پیاده راه فرهنگی اظهار داشت: با تاکیدات شهردار محترم رشت کارگروه ساماندهی پیاده راه فرهنگی از ماه گذشته در منطقه دو شهرداری رشت تشکیل شد و این کارگروه به صورت هفتگی به برگزاری جلسات اقدام می کند.

 

وی با اشاره به استفاده از ظرفیت سازمان های مردم نهاد و نخبگان در کارگروه ساماندهی پیاده راه فرهنگی بیان داشت: در این کارگروه تلاش کردیم بهبود وضعیت ظاهری پیاده راه فرهنگی با مشارکت سازمان های مربوطه در دستور کار قرار گیرد.

 

یوسف یزدانی اضافه کرد: ترمیم و مرمت کفپوش پیاده راه فرهنگی به صورت مستمر در حال انجام بوده و ترمیم نواقص مبلمان پیاده راه فرهنگی نیز اجرایی شد.

مدیر منطقه دو شهرداری رشت با تشریح صورت جلسات گذشته کارگروه ساماندهی پیاده راه فرهنگی عنوان داشت: اصلاح روشنایی پیاده راه، جداره سازی و هرس درختان خیابان امام(ره)، مرمت ساختمان های تاریخی بافت مرکزی، رفع نقص سیستم صوتی پیاده راه، راه اندازی و رفع نقص آبنماهای در جلسات مورد بررسی قرار گرفت.

 
یوسف یزدانی با اشاره به مرمت و رفع خطر ساختمان های تاریخی محدوده پیاده راه فرهنگی عنوان کرد: از مالکین ساختمان های تاریخی نظیر مسافرخانه فرد و آذربانی در کارگروه دعوت به عمل آمد.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
تعداد بازدید: 1685
تلفن تماس:                  01333329745 الی 6
 دورنگار:                        01333346567
 آدرس:  رشت،خیابان امام خمینی،میدان دکتر حشمت،چله خانه، منطقه دو شهرداری رشت
پست الکترونیک:                    info@rasht.ir
كليه حقوق اين پايگاه متعلق به شهرداري منطقه دو رشت ميباشد.
Powered by DorsaPortal